INI BLOG HAA..INI BLOG STYLO PUNYA MAAA . . .

Stylo Followerssss

Monday, 15 August 2011

STEP 2 SEGMEN SIMPLE : TEMA WARNA SAMA DENGAN SAYA

                                

OK..kami kan sekarng sedang continue segmen Abg Naser kite yg ary tu...so,step 2 nye ialah terjah semua link yang tersenarai kat ATAS dan letakkan link yang sama tema warna dengan blog korang.

perghh maknonyo aku kene blogwalking kat blog org len r utk cari same tema....
ok,aku dah jumpa beberape helaian blog yg same tema ngn aku..ohh lupe nak bgtau tema aku adalah Hijau-hijau daun sekelabu asap dimata dan bumi biru.....(ngarut je nih)

1-http://danialrazak.blogspot.com/
2-http://gamalsdaughter.blogspot.com/
3-http://biringmenaning.blogspot.com/
4-http://blognizamlaa.blogspot.com/
5-http://youreextremelyhot.blogspot.com/
6-http://qisatulhayati.blogspot.com/ 
7-http://nokakashichi.blogspot.com/
8-http://zulfattah.blogspot.com/

p/s:sorry la kepada sesape blogger yg aku visit die punye blog tp aku tak tgglkan komen and follow sekali..(teruk btol aku nih)

3 comments:

There was an error in this gadget

ikut kat email