INI BLOG HAA..INI BLOG STYLO PUNYA MAAA . . .

Stylo Followerssss

Sunday, 14 August 2011

Join Segmen jom

MOHD NASER.com
ini first time aku join segmen sebegini NASZ CARI BLOG ......nk join ke

Syarat-syarat nak join:

1. Copy dan paste gambar Header kat di entry blog korang dan linkkan post ini.

2. Salin tajuk, "SEGMEN SIMPLE : NASZ CARI BLOG".

3. Settle No. 1 dan No. 2, letakkan link korang di ruang komen kt ruangan blog dia laaa.....


p/s:btol ke nih???

20 comments:

  1. salam ziarah...mencari blog sama tema, sudi singgah juga ya...^^

    http://blognizamlaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. datang sini dari segmen MN...
    follower box memang xder ea??

    mane nak carik kembar blog nie ea??

    ce tengok ni..
    http://nokakashichi.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

    jgn lpe follow skali taw..heheh :))

    ReplyDelete
  3. tema blog kita sama :D

    http://me-tension.blogspotcom

    ReplyDelete
  4. cari2 kembar blog...
    already follow u
    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kita sama tema.. jom terjah sini..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/step-2-segmen-simple-tema-warna-sama.html

    ReplyDelete
  6. blog ungu dtg terjah :D
    singgah,comment n follo dari segmen yg same :)

    http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen nasz
    tema tak sama..salam kenal =)
    http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/step-2-segmen-simple-tema-warna-sama.html

    ReplyDelete
  8. datang singgah & follow sini..
    tema kita sama kot..hahaa..
    aku masukkan sekali link kau yer..

    jemput singgah sini jugak.

    http://danialrazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam kenal, singgah sini..cri tema blog yg smer...btw, follow u..jemput singgah jgak yea..thanx =)

    http://nanaker.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. singgah sini cari tema blog yg sama

    http://asrirayrock.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg sama. mencari cik pinky. malangnye dia tak ada di sini sob sob...ngeeee

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen yang sama...alamak tak sama tema warna la..huhu...salam perkenalan..

    ReplyDelete
  13. singgah sini jp.. dtg dr segmen yg sme....sdang mncari kmbar sy.. :)
    tp tema kte xsmela...btw, slm perkenalan.. ^_^

    done follow u...
    jemput singgah belog sy & follow skli yer... ^_^
    http://irdynainsyirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen sama and follow :)
    Mencari kembar tema :B

    Salam perkenalan :D

    http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Salam, singgah dari segmen sama n nak cari tema yg sama jg...sama ke blog kite ??..n follow anda, sudikanlah singgah ke sana plak ye..

    ReplyDelete
  16. tema tak sama..btw done follow u.hit me back oke:)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

ikut kat email